100 ló várja halálát a szigeten

100 ló várja halálát a szigeten – de nézzék, hogy ez a 7 nő milyen csodálatos dolgot tett

2006-ban hatalmas vihar tört ki Hollandiában melynek következtében az áradás rengeteg lovat sodort el az istállókból. Ezen a kis szigeten 100 ló ragadt, akik 3 napig mozdulni sem bírtak, olyan kicsi helyük volt. A tűzoltók és az önkéntesek közös erővel segítettek rajtuk, vittek nekik élelmet és vizet. Napokig gondolkoztak azon, hogy miként lehet a lovakat kimenekíteni. Több dolgot is megpróbáltak, de sajnos eredménytelenül.


A harmadik napon azonban Norma Niedema egy bejegyzést tett közzé egy internetes fórumon, ahol segítséget kért. Olyan embereket keresett, akik segítőkészek és nem félnek a víztől. Néhány lovasra is szüksége volt, akik majd visszavezetik a lovakat a partra a vízen keresztül.

A hölgy nem sok reményt fűzött a projekthez, de végül 7 ember jelentkezett a bátor feladatra. A hét nő a The Netherlands Horse Rescue (Holland Lómentő Egyesület) tagjai voltak és tudták, hogy segíteniük kell a bajbajutott állatokon. A mentőakció sikeresen lezajlott, az összes lovat visszatudták terelni a partra. Szerencsére videó is készült róla, amit itt tudtok megnézni:

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk