3 kutya, akik imádnak közösen énekelni. A középső kutya elképesztően aranyos!

Alaszkai malamutok Leila, Travis és Zoé épp úton vannak, amikor a kutyák úgy döntöttek, hogy el kezdenek énekelni. Ezeknek az imádni való kutyusoknak trióban sem sikerül egy hangnemben énekelni.

Alaszkai malamuták Leila, Travis és Zoé épp óton vannak, amikor a kutyák úgy döntöttek,hogy el kezdenek énekelni. Ezek azimádnivaló kutyusok trióban sem sikerül egy szinten éneke

Mindegyik teljesen más ütemben énekel. A blökik ülnek a hátsó ülésen, és a fejüket az elülső ülésen tartják. Nyájasan énekelnek a gazdi fülébe.

Örülök, hogy minden alkalommal, amikor az egyik kutya felemeli a hangját, akkor a többi kettő csatlakozik hozzá, teljesen más hangnemben. Teljesítményüket nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen fülsüketítő. Nézd meg mennyire biztosak a dolgukban. A tulajdonos tájékoztatott, hogy ez az éneklés naponta kétszer is megtörténik.

2

Azt eddig is tudtuk, hogy az alaszkai malamutok imádnak beszélni, de hogy énekelni is azt már nem.

Azt eddig is tudtuk, hogy az alaszkai malamutok imádnak beszélni, de hogy énekelni is azt már nem.

Ez az imádni való trió már lassan megközelíti 300 ezer megtekintést. Nagyon szeretnek együtt énekelni, ami még kedvesebbé és hangosabbá teszi őket.

Szörnyen tehetségesek, nem gondolod? Talán nagyszerű hangjuk van és még jobb lelkesedésük, de nehéz nem észrevenni, hogy nem figyelnek a másikra, hogy milyen hangnemben énekel.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk