A 6 hetes kutya nem tud menni ezért el akarják altatni

A 6 hetes kutya nem tud menni ezért el akarják altatni, de az állatorvos felfedi az igazságot

Bellát a fiatal kis kutyust bevitték a helyi állatorvoshoz, amikor a családja megállapította, hogy nem tud járni. Szerintük az eutanázia volt a legjobb megoldás, de az állatorvos nem értett egyet ezzel és úgy döntött, megmenti Bella életét.

Az állatorvos nem volt hajlandó megölni Bellát amíg pontosan nem tudta, hogy mi lehet a baja. Ezért előbb számos tesztet végzett, hogy megtudja miért nem tud járni a kis kutyus. Azt azonnal megállapította, hogy nagyon alacsony volt a vércukra.

A 6 hetes kutya nem tud menni ezért el akarják altatni

Piper Wood vezette a Hand in Paw nevű menhelyet és ő volt az, aki gondját viselte Bellának.

Neki is az volt a gyanúja, hogy a kis szuka tulajdonosai nem adtak elegendő ételt az állatnak.

– A vércukor szintje rendellenesen alacsony volt. Ezt nagyon könnyű volt orvosolni. A vércukorszint emelése pedig sokkal kevesebb költséggel jár, mint az elaltatás, mondta Piper a Dodónak.

A 6 hetes kutya nem tud menni ezért el akarják altatni

miután Bella egy kicsit megismerte az embereket és megkapta a megfelelő ellátást, sokkal jobban érezte magát. Nyilvánvaló volt, hogy egy új család hiányzik neki.

Amikor Bellát új otthonába vittem, először láttam őt játszani. Egyszerre tíz különböző játékkal játszott, szaladgált és olyan boldog volt. Jó volt látni ezt, különösen azért mert láttam, milyen félénk volt azelőtt. A kutyus nagyon jól van kiváló helyet találtunk számára, tette hozzá Piper.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy az állatorvos nem volt hajlandó megölni Bellát és arra volt kíváncsi, vajon mi lehet a baja. Nem is gondolta, hogy a kutya az alultápláltságtól szenvedett. Annyira megnyugtató látni azt, hogy most jó élete van és olyan családban él, ahol nagyon szeretik őt.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk