A család megment egy bébi mókust

A család megment egy bébi mókust. 8 év múlva visszatér, mert valami nagyon fontosat akar mutatni.

Az emberek és az állatok között olyan kapcsolat is kialakulhat, amit csak kevesen tapasztalnak meg. Most nem csak a háziállatokról beszélünk, mint a kutyák és a macskák. Néha még a vadon élő állatok is olyan közel kerülhetnek az emberekhez, mint a saját családjuk.

Miután Brantley Harrison és családja megmentett egy mókust, szabadon engedték, de arra nem számítottak, hogy újra találkoznak vele.

8 évvel később a mókus visszatért a családhoz, szinte minden nap.  Legelős találkozásuk még 2009-ben volt, amikor az apró mókust megtámadott egy bagoly.

Az állat majdnem elpusztult, de a család időben felfigyelt rá és bevitték őt a házba, majd ápolni kezdték. Csodával határos módon a mókus meggyógyult és ennek örömére elnevezték őt Bella-nak.

A család megment egy bébi mókust

Végül a Harrison család szabadon engedte a mókust, de ő soha nem ment messzire. Valójában mindig is látogatta a családot, amilyen gyakran csak tudta. Igaz, hogy az eset óta már 8 év telt el, de a hűséges mókus nem hagyott fel ezzel a szokásával.

A család megment egy bébi mókust

“Bella a bejárati ajtónál szokott ülni arra várva, hogy valaki észrevegye őt. Még az étkező ablakába is képes felugrani, csak hogy felfigyeljünk rá.” – mondta Brantley.

A legcsodálatosabb dolog az egészben az, hogy a kis mókus 8 évvel azután, hogy a család megmentette az életét, visszatért segítségért.

Az egyik lába megsérült és kiderült, hogy vemhes is.  Más szóval nem elég, hogy emlékezett arra ki mentette meg az életét, de még megosztja velük az élete legcsodálatosabb pillanatát.

A család megment egy bébi mókust

Bella az álatal ismert legbiztonságosabb helyen akarta világra hozni kicsinyeit. “Lenyűgöző volt végignézni, ahogy a kisbaba, akit felneveltem, felneveli saját gyermekeit!” mondta Brantley Harrison.

Az állatok valóban elképesztőek, és ez a történet azt mutatja, milyen szoros kötődés lehet az emberek és az állatok között.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk