A férfi kiáll és hangosan kiabálni kezd

A férfi kiáll és hangosan kiabálni kezd. Nézzétek milyen óriások szaladnak oda hozzá.


Az elefántok igazán csodálatos állatok: nagyon intelligensek és hatalmasra nőnek. Ennek ellenére rengetegen esnek áldozatul az orvvadászoknak, akik csak a csontjaikért vadásszák őket. Afrikában például napjainkban már csak 350 ezer példány él, ami nagyon kevés az 1979-ben mért adatokhoz, amikor még 13 millió elefánt élt a kontinensen.

Sajnos az orvvadászokat szinte lehetetlenség megállítani, így nagyon semmit nem lehet tenni ennek érdekében. Szerencsére azonban vannak olyan állatok akiket megtudnak menteni.Őket legtöbb esetben rezervátumokban helyeznek el, ahol békességben tudják leélni hátralévő életüket. Ilyen hely a thaiföldi Elephant Nature Park, ahol rengeteg megmentett elefánt éli mindennapjait. A videóban szereplő férfi itt dolgozik és igazán különleges kapcsolatot sikerült kialakítania az egyik csordával. A csordán belül is a kicsi elefánttal legszorosabb a kapcsolata, akit Kham La-nak hívnak.

Az elefántok annyira megszerették gondozójukat, hogy amikor kiáll a rétre és hangosan szól nekik, ők azonnal odarohannak hozzá. Szívmelengető érzéssel tölt el minket az, ahogy a hatalmas állatok odarohannak a férfihoz és egy pillanaton belül kezesbáránnyá változnak. Ez is jól bizonyítja, hogy milyen szoros kapcsolat tud kialakulni ember és állat között.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk