A gazdi hazajön a szomorú kutyához. Sokkolja őt, mikor meglátja mit talált a kutya!

A legtöbb ember nem képes elhinni, hogy az állatoknak vannak érzelmeik. Ők is ugyan úgy éreznek szeretetet, szomorúságot, mint mi. Ha esetleg találkozol egy olyan emberrel, aki nem hiszi ezt el, mond meg neki, hogy olvassa el Crosby történetét.

Ez a kutyus rengeteg dolgon ment keresztül az elmúlt hónapokban és bebizonyítja, hogy a szeretet nem ismer határokat.

“Hat hónappal ezelőtt Crosby elveszítette a legjobb barátját, egy macskát. Ezután nem sokkal pedig a legjobb kutyabarátja távozott mellőle, akivel már 8 hetes koruk óta barátok voltak.” – mesélte a kutyus gazdája.

A gazdi hazajön a szomorú kutyához1

Crosby egy nagyon odaadó és nyugodt kutya, de a barátai elvesztése nagyon megviselte őt.

Amikor a gazdi egyik nap hazament, azt gondolta hogy kedvence az ajtónál fogja őt várni, mint ahogy eddig ezt tette. De nagy meglepetésére nem így történt. A kutya örült a hazaérkezésének, de most valahogy másképp viselkedett. Mintha mutatni szeretett volna neki valamit.

A kutyus a fürdőszoba felé vette az irányt, a gazdi pedig követni kezdte őt. Ami ott várta, az nagyon meglepte, ugyanis Crosby talált egy kiscicát.

A gazdi hazajön a szomorú kutyához2

A gazdinak fogalma se volt, hogy került oda a macska, de egy percig sem gondolkozott – befogadta az árva cicát. A legboldogabb természetesen kedvence volt.

A gazdi hazajön a szomorú kutyához3

Crosby egész nap a cica mellett volt, egy percre sem mozdult el mellőle – még éjszaka is őt őrizte. A két állat nagyon hamar összeismerkedett és a legjobb barátokká váltak.

A gazdi hazajön a szomorú kutyához4

A kutyus azóta nyugodtabb lett, visszanyerte a régi énjét – köszönhetően az új barátjának.

Az állatoknál nem számít a külsőség, amikor barátságról van szó. Sokat tanulhatnánk tőlük. 

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk