A gazdi kidobta kutyáját az utcára

A gazdi kidobta kutyáját az utcára. De amit ez a motoros csinál vele, attól elolvad a szíved!

Brandon Turnbow-t szinte mindenki elítélte a külseje alapján: egy igazi kemény motorosnak tűnik, számtalan tetoválással a testén. A férfi azonban bebizonyította a világnak, hogy sose ítélj a külső alapján. Brandon épp édesapjához igyekezett a motorján, amikor az előtte haladó autós lehúzódott, hogy megverje kutyáját és magára hagyja az út szélén. A motoros teljesen ledöbbent a látottakon. A szívtelen férfi ezután visszaült az autójába és elhajtott.


Brandon természetesen odament a kutyához és magához vette, majd feltette a motorjára. Azonnal elnevezte őt a kedvenc motor gyártójáról, a Harley Davidsonról. A kutyus a Mr. Davidson nevet kapta. A motoros nem feledkezett el a gazdiról sem, csak azért hajtott utána, hogy felmutathassa neki a középső ujját. Brandon annyira megszerette az új másodpilótáját, hogy az egész napot együtt töltötték és a nap végére már örökbe akarta őt fogadni.

A kutyus végre biztonságban és szeretetben érezheti magát, nem kívánhatna jobb gazdit. A hős férfi létrehozott egy alapítványt is, akik az út szélén kidobott kutyákon segítenek. Ha valaki meglát egy elhagyott kutyát az utakon, felhívja az alapítványt és ők azonnal segítenek a bajbajutott állaton. Ha Brandon nem motorozik, akkor épp dalszövegeket ír és zenél. Az alábbi videóban az egyik zenéjét hallhatjuk, mely megalkotására Mr. Davidson inspirálta őt.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk