A hölgy a kutyáját sétáltatja amikor sírást hall: ekkor látja, hogy egy újszülött fekszik a csatornában

Charmaine Keevy, a 63 éves hölgy csak egy átlagos sétára indult a kutyájával, ekkor azonban még nem sejtette, hogy egy emberi életet fog megmenteni. A sétájuk kellemesen telt, de az aznapi útvonalon egy hatalmas meglepetés várt rájuk.

A történet  a  Dél-Afrikai Köztársaságban, Port Elisabeth-ben játszódott, ahol a gazdi kis tacskóját vitte el sétálni. “Most egy másik útvonalat választottam, nem is tudom hogy miért. A séta közben Georgie hirtelen ugatni kezdett, először azt hittem egy macskát látott.” – mesélte Charmaine.

A kis tacskó egy csatornához vezette gazdáját és ekkor vették észre, hogy egy kisbaba hever a földön. A hölgy pánikolni kezdett és egy arra járó motoros segítségét kérte. A motorost Corniel Viljoen-nek hívták, aki egy vasrúd segítségével tudta felfeszíteni a csatorna nyílását.

A hölgy a kutyáját sétáltatja amikor sírást hall

A baba teste már hideg volt és észrevehető volt rajta, hogy csak pár órája jöhetett a világra – még látszódott egy darab a köldökzsinórból. A kislány felfedezői azonnal becsomagolták őt egy meleg ruhadarabba, de a lényeg az volt, hogy a kisbaba életben volt.

A hölgy a kutyáját sétáltatja amikor sírást hall

“Képtelenek voltunk felfogni, hogy egy szülő ezt tette a gyermekével. Mégis hogy képes valaki ilyen borzalmas dologra. Nagyon örültünk, hogy tehettünk érte valamit.” – mondta Corniel Viljoen.

A hölgy végül bevitte a kisbabát a helyi kórházba, ahol azonnal megkapta a megfelelő ellátást és a szükséges élelmet. Szegény kisbaba légzési problémákkal küszködött, de a gyors kezelések segítettek rajta.

A hölgy a kutyáját sétáltatja amikor sírást hall

A nővérek Grace April-nek nevezték el a babát és elmondták, hogy az utolsó pillanatban hozták be őt.

Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik megmentették ennek a kislánynak az életét, köztük a kutyusnak is, aki elsőként vette őt észre.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk