A kamion vezetője befogad egy árva cicát

A kamion vezetője befogad egy árva cicát – mostanra állandó útitársává vállt

Paul Robertson évek óta kamionsofőrként dolgozik, de mindig is utált egyedül utazni. Ezért is döntött úgy, hogy befogad maga mellé egy cicát, akit Howie-nak hívnak. A macska éveken keresztül hű társa volt és rengeteg kilométert megtettek együtt, viszont 2017-ben a cica meghalt.  Paul nagyon magányosnak érezte magát ezért eldöntötte, hogy ismét ellátogat a menhelyre és örökbe fogad egy másik macskát.


Ekkor találkozott Percy-vel, akinek kicsit sem volt jó élete ezelőtt. A vörös színű macskát az előző gazdája elhanyagolta, majd kidobta az utcára. Percy itt rengeteg sérülést szerzett: a jobb szeme fölött megsérült, és az egyik metszőfogát is elhagyta. Bár a macskának nem volt jó sorsa, mégis képes volt újra szeretni.

Miután Paul magához vette, egyből el is indultak a közös útra. Percy kényelembe helyezte magát és azonnal otthon érezte magát a kamionfülkében. Az első két hétben az Egyesül Államok nyugati részén jártak, így rengeteg természeti csodát megfigyelhettek. Percy és Paul már több éve együtt utaznak és mind a ketten élvezik az együtt töltött időt. Sok boldogságot kívánunk nekik!


Mi a véleményed?

Neked ajánljuk