A kisfiú puszit ad az alvó pitbullnak

A kisfiú puszit ad az alvó pitbullnak – nézd a veszélyesnek tartott kutya reakcióját

Sajnos még most is rengeteg ember úgy gondolja, hogy a pitbull egy veszélyes kutyafajta. Azt viszont az emberek nem tudják, hogy a kutya természete alapból nem ilyen, hanem az emberek hatására válnak ilyenné. Ha a gazdi agresszívan neveli a kutyáját, nem csoda hogy az állat azzá válik. Ezek a kutyák nem kapják meg a nekik járó figyelmet, szeretetet és gondoskodást. Ennek ellenére a legtöbb ember megpecsételi ezeket a kutyákat az agresszív és veszélyes jelzővel.


Azonban a pitbullok nagyon kedves kutyák, elképzelni nem tudod, hogy mennyi szeretet és kedvesség szorult beléjük! Ha még mindig nem hiszed el, nézd csak meg az alábbi videót. Egy aprócska gyermek szerepel benne, aki még csak most tanul járni és ad a kutyus fejére egy hatalmas puszit. Van olyan szülő, aki egy ilyen kutya közelébe sem engedné a gyermekét.

A kutya reakcióját nem írjuk le, beszéljen helyettünk a videó! Oszd meg barátaiddal a cikket a Facebook-on, ha Te is úgy hiszed, hogy a kutyákat nem a külsejük alapján kell megítélni.

Mi a véleményed?