A kutya 8 éven át volt egy sötét garázs padlójához láncolva. Nézd milyen boldog a megmentése után!

Lola 8 éven át volt egy sötét garázs padlójához láncolva, mielőtt a kutyamentők elhozták volna szörnyű lakhelyéről. Az elmúlt időben azonban már új gazdija mellett él boldogan Manhattanben. Azóta a sokat szenvedett kutyus művészi szintre fejlesztette a relaxálást és kimaxolta a kényelem fogalmát.

“Rájött arra, hogy a kis ágya milyen puha és mennyire kényelmes neki.” – meséli a gazdi. De a kényelmet tudta még tovább fokozni, gyakran egyszerre két ágyon is alszik, egymásra rakja a kettőt, még párnát is lop a kanapéról.

A kutya 8 évig egy garázsban volt kiláncolva1

“Múltkor az ágyamból vitte el a párnát a saját fekhelyére” – számolt be gazdája Lola szenvedélyes kényelem-mániájáról. “Mikor hazaértem, láttam, hogy a kutyaágyban fekszik, feje alatt az én párnámmal. Gyakorlatilag megágyazott magának. Azt hiszem, imádja, ha egyszerre több párnán fekhet.”

A kutya 8 évig egy garázsban volt kiláncolva2

A kutya 8 évig egy garázsban volt kiláncolva3

A kutya 8 évig egy garázsban volt kiláncolva4

A gazdi azt mondja, nem is találhatott volna jobb kutyát a pörgős new yorki életviteléhez, hiszen Lola mindig emlékezteti arra, mennyire fontos a lazítás.

A kutya 8 évig egy garázsban volt kiláncolva5

A kutya 8 évig egy garázsban volt kiláncolva6


“Teljesen odavagyok érte! Már most rengeteget kaptam tőle!” – mondta a lelkes gazdi.

A kutya 8 évig egy garázsban volt kiláncolva7

Nagyon örülünk, hogy Lola olyan életet élhet, amit már régóta megérdemelt. Végre kényelemben és szeretetben élhet, elfelejtheti azt a sok rosszat ami vele történt. 

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk