A kutya kiszagolt valamit, majd elkezd ásni – amit ott talált, attól kiráz a hideg!

Néha azt mondják, hogy a kutyák rendelkeznek hatodik érzékkel. Ennek köszönhetően néhány eb képes megérezni a baj közeledtét. Az alábbi történetben is hasonló történt.

Yang Jiali egy kínai lakos aki épp egy kiadós sétára vitte kutyáját és séta közben a kutyus hirtelen irányt változtatott, elindult egy erdős terület felé. A gazdi hirtelen nem tudta mit csináljon, ezért kedvencével tartott és egy idő után a sűrű bozótosban találta magát.

A kutya kiszagolt valamit

A kutya egyértelműen mutatni akart neki valamit.

Az eb kétségbeesetten ásni kezdett és az árok mélyén valami hihetetlen dolgot fedeztek fel! A gödör alján egy újszülött hevert, akit élve eltemettek.

A kutya kiszagolt valamit

A gyermeket azonnal elszállították a helyi kórházban, ahol megállapították, hogy körülbelül egy hónapos lehet és súlyos betegségben szenved.

“A baba nagyon sápadt volt, a légzése és pulzusa pedig lassú. Az egész szája tele volt sárral, a test-hőmérséklete pedig lehűlt. Csoda, hogy nem halt meg.” – mondta az egyik orvos.

A kutya kiszagolt valamit

A Telegraph szerint a baba súlyos betegsége okozhatta ezt a szörnyűséget. A szülők valószínűleg halottnak hitték kisbabájukat, ezért eltemették. Az újszülöttek privát temetése gyakori szokás Kína vidékein.

A kutya kiszagolt valamit

Azonban olyan esetek is előfordulnak, hogy a szülők direkt hagyják magukra a csecsemőket, mert úgy gondolják nem bírják őt tisztességesen felnevelni. A gyermekért senki sem jelentkezett és a helyi rendőrség nyomozást kezdeményezett.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk