A kutya már hosszú hónapok óta egy parkolóban élt

A kutya már hosszú hónapok óta egy parkolóban élt, de egy nő odament hozzá…


A Hope for Paws nevezetű állatmentő egyesületről már majdnem minden gazdi hallott. Ők azok, akik a Youtube-ra töltik fel a kutyák megmentéséről készült videókat és az interneten keresztül adományokat gyűjtenek a kutyák számára, hogy a lehet legjobb ellátásban legyen részük. A mostani videóban egy olyan kutyust mentenek meg aki már jó pár hónapja ebben a parkolóban élt. Sajnos egy járókelő sem fogadta be őt hosszú idő alatt, így végül kihívták hozzá az állatmentőket, és a Hope for Paws csapata ért ki a helyszínre.


A kutyus először nagyon félénken közelített a megmentői felé, még az autó alól sem akart előbújni. Nagyon félt az emberektől, néhány agresszívabb járókelő biztos bántalmazta már őt korábban. Végül a segítő kezeknek bizalmat szavazott és nagy nehezebb eltudták őt szállítani a szervezet állatorvosához, aki azonnal kezelésbe vette őt. A kutyus súlyos bőrfertőzéstől szenvedett, de három nap múlva már sokkal jobb állapotban volt.

Az eb már sokkal jobban érzi magát a szervezet többi kutyusával és most arra vár, hogy egy szerető gazdi eljöjjön érte és hazavigye. Reméljük minél hamarabb rátalálnak és olyan életet fog élni, amit megérdemel!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk