A kutya minden reggel kiúszik az óceánba

A kutya minden reggel kiúszik az óceánba, hogy egy különös barátját üdvözölje

Számos különleges és szebbnél szebb helyek léteznek a világon, de az Írországban található Tory-sziget mindeképpen említésre méltó. A sziget az ország északnyugati partja mentén található és úgy fest, mintha egy fantázia regényben járnánk. A partok határain belül buja zöld mezők terülnek el, melyeken az évszázados épületes fantasztikus látványt nyújtanak az odautazók számára.


De a sziget nem csak a látnivalóiról híres, hanem az egyik lakójáról is. A Tory-sziget lakói között bújkál egy labrador kutya, aki a Ben névre hallgat. Ben a sziget nem hivatalos kabalája lett és a lakók nem is lehetnének rá ennél büszkébbek.

A kutyusnak ugyanis igen különleges napi rutinja van: miután felébred, átszalad a városon és elindul a kikötő felé. A labradorok köztudottan szeretik a vizet, de ez a kutya nem egy hétköznapi úszáshoz készül. A vízben ugyanis lakik egy delfin, aki alig várja már, hogy Ben odaússzon hozzá. A két állat minden reggel együtt úszkálnak a helyi kikötőben, ami az egész világot ámulatba ejti.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk