A kutya összeesik az ajtóban – mikor meglátják a nyakában az üzenetet, azonnal hívják a szomszédot!

Louie a kutya Új-Zélandon él gazdájával. A 12 éves eb mindig is imádott a tanya körül bóklászni és legtöbbször pár órán belül mindig visszajött. Az egyik nap azonban nem tért haza a szokásos túrájáról, a gazdája pedig aggódni kezdett érte.

Marolyn Diver, a kutya gazdájának lánya épp a szüleit látogatta meg aznap, amikor Louie eltűnt. “Anya nagyon idegesnek tűnt, azt hitte hogy Louie olyan öreg már, hogy nem fog visszatalálni a tanyára.” – mondta a lány.

A család nagyon aggódott a kutyusért és végül kiderült, hogy ez a kaland nem csak egy átlagos kaland volt.

A kutya összeesik az ajtóban1

Louie csak késő este tért vissza a gazdájához, aki nagyon örül neki. Csak ekkor vette észre, hogy a nyakában egy papír van, amire írtak valamit. Először azt hitték, hogy valamit tönkretett a szomszédban és ezért küldtek egy üzenetet.

De ezután elolvasták az ünetetet:

“Louie egy valódió hősként viselkedett ma. Elvezetett engem a kutyámhoz, akire ráborult egy nagy halom tűzifa és nem bírt kimászni alóla. Köszönöm, Rob.”

A kutya összeesik az ajtóban2

Rob az egyik szomszéd, akit jól ismernek és a kutyáját is. Rob és a család kutyája sokszor játszottak együtt az elmúlt években.

Miután elolvasták az üzenetet, azonnal felhívták őt, hogy megtudják a részleteket.

A férfi elmesélte, hogy aznap be kellett mennie a városba és mire hazaért Maddy, a kutyája eltűnt. Fogalma sem volt, hogy mi történhetett vele, csak azt látta, hogy Louie ott áll a kert végében és aggódva ugat. Mintha mondani szeretett volna valamit.

A kutya egyszer csak elkezdett szaladni, Rob pedig követte őt. Így találtak rá Maddy-re, aki egy nagy adag összevágott tűzifa alá szorult.

Rob később a kutya nyakába akasztotta az üzenetet, hogy szomszédjai megtudják, milyen hőstettet hajtott végre.

Másnapra Loui kipihente magát és vígan szaladgált a kertben.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk