A kutyakozmetikus este kinyit, hogy megnyírja a kóbor kutyát. 3 óra alatt gyönyörű átalakuláson megy keresztül!

Lucky-nak nem volt igazán szép élete.

Szegény kutyust egy járókelő találta meg az utcán. Tele volt bolhákkal, élősködőkkel és a külsejéről egyértelműen látszott, hogy már évek óta az utcán él. A bundája olyan csúnya és hosszú volt, hogy már a földet söpörte.

Kari Falla egy kutyakozmetika tulajdonosa, melynek BGE Grooming. A szalon Seminole megyében található. A hölgy nemcsak a fizető vendégeinek kutyáját teszi széppé, hanem szabad idejében kóbor kutyákat is megnyír és kezel. Az örökbefogadásra váró kutyusoknak nagy szükségük van erre, mielőtt új gazdihoz kerülnek.

A kutyakozmetikus este kinyit, hogy megnyírja a kóbor kutyát1

A múlt héten Kari olvasott egy kutyusról a Facebook-on, akit az út mellett találtak. Azonnal tudta, hogy ennek az állatnak kezelésre és nyírásra van szüksége, bár aznap ez azt jelentette, hogy éjjel kell kinyitnia a szalont.

“Amikor megláttam a kutya képét, tudtam, hogy azonnali segítségre van szüksége. Felvettem a kapcsolatot azzal a férfival aki megtalálta a kutyát. Majd megkértem őt, hozza a kutyakozmetikában még aznap éjjel”, mesélte a hölgy a The Dodo-nak.

A kutyakozmetikus este kinyit, hogy megnyírja a kóbor kutyát2

“Teljesen ingyen kezeltem a kutyát és egy új külsőt is kapott.” -mondta Kari.

Egy nyírás általában másfél óra, de Luckynak olyan koszos és gubancos volt a bundája, hogy három órán keresztül foglalkozott vele Kari.

Igaz, hogy a kutya nem szokott emberekhez és senki sem simogatta meg az elmúlt időkben, Kari nagyon ügyesen foglalkozott vele.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk