A kutyának 7 kicsinye halt meg a tűzben. Nézzétek mit tesz, mikor árva kiskutyusokat adnak neki!

Jessica Woodruff soha nem fogja elfeleteni az év elején történteket. 2017. február 20.-án élete egyik legborzalmasabb katasztrófáját kellett átélnie: kigyulladt a hátsó kertben lévő istálló, amiben számos állat tartózkodott.

Pontsan négy kecske és egy malac volt ekkor az istállóban, akik az életüket vesztették. De sajnos nem csak ők haltak meg, hanem Jessica kutyája, Daisy három hetes kölykei is áldozatul estek.

A kutyának 7 kicsinye halt meg a tűzben

A nő hiába próbálta őket megmenteni, egyszerűen nem tudott bemenni az épületbe, olyan óriási lángok csaptak ki. Még a kutyáját, Daisy-t is vissza kellett fognia, aki szintén ki akarta menteni a kicsiket.

“Csak néhány perc volt az egész, borzalmas volt” – mondta Jessica, aki szerint egy melegítő lámpa okozta a katasztrófát.

Szegény Daisy-t nagyon megviselte a kölykei elvesztése, még enni sem volt hajlandó az eset után.

A legrosszab az egészben azonban az volt, hogy az eset után a kutya minden nap visszajárt az istállóhoz, leült az ajtaja előtt és ugatott. Mintha a 7 kiskutyáját várná.

A kutyának 7 kicsinye halt meg a tűzben

A gazdi bármit hajlandó volt megtenni, hogy enyhíteni tudja kedvence fájdalmát, ezért szétnézett a facebook-on, hátha van a környéken olyan kiskutya akinek anyára van szüksége.

A kutyának 7 kicsinye halt meg a tűzben

Eltelt egy kis idő mire választ kapott: Lorna Murphy írt neki, akinek az 5 éves kutyája a szülés után meghalt. Ő nyolt édes kiskutyát hozott a világra, de sajnos árván maradtak.

Jessica nem tétlenkedett, elment a nőhöz és elhozta a kiskutyákat, amit Daisy nagyra értékelt.

A kutyának 7 kicsinye halt meg a tűzben

Az anyakutya az első pillanattól kezde megszerette a kölyköket, úgy bánik velük mintha csak a sajátjai lennének.


A kutyának 7 kicsinye halt meg a tűzben

A kutyának 7 kicsinye halt meg a tűzben

Reméljük, hogy Daisy és a kölykök is boldog életet fognak együtt élni és mindannyian túlvészelik a velük történt borzalmakat.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk