A kutyát 5 év után engedik el a láncról

A kutyát 5 év után engedik el a láncról – nézzétek hogy reagál, amikor megpillantja az óceánt

A kutyáknak mozogni, szaladgálni kell, megszaglászni dolgokat és játszani más kutyákkal.

Természetesen néha jó, hogy a saját biztonságuk érdekében pórázra teszik őket, de a kutyák akkor a legboldogabbak, ha megengedik nekik, hogy szabadon fussanak. Herschel egy kedves német juhász, akinek sajnos nem mindig volt jó élete. Öt évig többnyire egy póznához volt láncolva, és nem kapta meg sem a szeretetet, sem a gondoskodást, amit megérdemelt volna.

De aztán örökbe fogadták, nem is csak egyszer, hanem kétszer is, mert néha többször is megpróbálnak elhelyezni egy kutyát, mire megtalálják neki a tökéletes, végleges otthont.

Herschel annyira elragadtatott és energikus volt, amikor először örökbe fogadták, hogy egyszerűen túl sok volt az új családjának, ezért úgy döntöttek, hogy visszaviszik a menhelyre.

A jövő nem tűnt fényesnek Herschel számára, és sokan azt gondolták, hogy egész életét egy szerető család nélkül fogja leélni.

A kutyát 5 év után engedik el a láncról

Szerencsére valakinek más tervei voltak Herschel számára. És a kutya hamarosan még egy esélyt kap arra, hogy megmutassa a világnak, milyen fantasztikus kutya. Köszönet Rocky Kanaka-nak és a “Kutyák szabadnapja” című műsorának, Herschel élete legjobb napját élhette át.

A kutyát 5 év után engedik el a láncról

Rocky ezt mondta:

”Először látta a havat, rengeteg ölelést kapott, hogy bemutassák neki a szeretetet. És az a nap elég tudatossá tette őt ahhoz, hogy most éppen úton vagyunk Los Angeles-ből, hogy eljuttassuk őt a Washington államban élő új, végleges családjához.”

A kutyát 5 év után engedik el a láncról

Természetesen egyetlen nap sem lehet teljes egy tengerparti kirándulás nélkül. Ha majd meglátod Herschel reakcióját, amikor először látja az óceánt, tényleg felmelegíti a szívedet. És azt is megértjük, hogy miért választotta őt az új örökbefogadó családja.

Herschel egyszerre volt izgatott és zavart. Soha nem látott még ilyesmit.

A kutyát 5 év után engedik el a láncról

Rocky eleinte visszafogta, mert nem tudta, hogyan reagál Herschel, de egy idő után a kutyának megvolt az esélye, hogy érezze, ahogy a hullámok összecsapnak a szőrös testén. Micsoda öröm!

“A hullámokat harapta, és úgy ugrott bele, mint egy delfin. Nem tudom, hogy ő delfin vagy dinoszaurusz, vagy Chewbacca esetleg egy mackó, de egyet tudok: boldog könnyeket hoz a szemembe a tudat, hogy mostmár örökké szeretni fogják.”

Vess egy pillantást Herschelre, aki itt járt először a tengerparton:

forrás: 5percblog.hu

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk