A kutyát a sínekhez kötözve találták meg – a férfi felbukkanása mindent megváltoztat

Twedell épp úton volt a szemétlerakó felé amikor valami felkeltette a figyelmét.

“Vannak vasúti sínek a kerítés közelében, és a szemem sarkából láttam valami mozogást, azt hittem, hogy egy szarvas volt, amely megakadt a sineken, mondta Jared a The Dodo-nak.

Jared felhúzta az ablakot és reménykedett, hogy az állat tovább tud menni. Ebben a pillanatban vette észre, hogy ez az állat egy kutya.

A kutyát a sínekhez kötözve találták meg

A férfi azt is észrevette, hogy a kutya a sínekhez volt közötve és alig tudott mozogni emiatt.

– Teljes pánikban voltam. A kutya el akart menni és a kocsi felé indult volna, de a kötél visszatartotta őt, mondta Jared.

Azon a vonalon naponta háromszor ment menetrend szerinti járat de Jarednek fogalma sem volt, hogy mikor jöhet a következő. A kocsival megállt a sínek mellett és kiszállt.

– A kutya nagyon félt, de aztán én elkezdtem tapsolni a kezemmel és azt mondtam neki: Szia, kis barátom…! Erre a kutya elkezdte csóválni a farkát és ebből láttam, hogy barátságosabb lett és közelebb menehetk hozzá. mondta Jared a The Dodo-nak.

Jared kiszabadította a kutyát és azon gondolkodott mit csináljon vele. A kutya ki volt száradva, egyértelmű volt, hogy azért hagyták ott hogy már ne élhessen tovább. A férfi először nem tudta, hogyan helyezze őt biztonságba.

A kutyát a sínekhez kötözve találták meg

Hazafelé az autóban a férfi kitalálta, hogy Train-nek fogja hívni a kutyát de később a család sokkal jobb nevet adott neki: Samson. Amint hazaérnek, Samsont azonnal megfürdették.

A nyakán volt néhány apró seb de Samson amúgy egészségesnek tűnt.  Nem volt alultáplált,  ápolt volt a bundája.

Samson a család többi állat tagjával jó kapcsolatot alakított ki, náluk élt ugyanis még két másik megmentett kutya, egy macska és egy belga óriás kutya is.

A kutyát a sínekhez kötözve találták meg

Samsont időben megtalálta a férfi. Vagy kiszáradt volna a nagy melegben, vagy elütötte volna a vonat, ha Jared aznap nem autózik arrafelé.


Teljesen érthetetlen, hogy vannak olyan szörnyű emberek, akik a kutyát szeméthez hasonlóan kezelik és kidobják őt az utcára. De szerencsére léteznek még olyan állatszerető emberek mint Jared és megmentik ezeket az állatokat!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk