A kutyát sétáltató egy ketrecet lát a vízben5

A kutyát sétáltató egy ketrecet lát a vízben: mikor közelebb megy látja, hogy életet kell mentenie!

Egy kutyatulajdonos úgy döntött, hogy ketrecbe zárja pitbullját de szerencsére arra járt egy állatszerető, aki segített rajta.

Szörnyű, hogy vannak olyan emberek, akik bántják az állatokat. El sem tudjuk képzelni mi visz rá valakit arra, hogy ártatlan állatoknak okozzon fájdalmat.

A múlt héten egy kutyatulajdonos sétálgatott New Yerseyben (USA), a Highlands strand környékén amikor valami furcsa dolgot látott a vízben.

A kutyát sétáltató egy ketrecet lát a vízben

A kövek között egy ketrec feküdt. Amikor a férfi közelebb ment hozzá, látta, hogy egy állat van a ketrecben, sőt oda is van kötözve. A ketrecet út tették ki hogy az emelkedő vízszint majd teljesen ellepje azt, írta a nj.com.

Szerencsére még időben észrevette a férfi a szenvedő állatot és meg tudta akadályozni azt, hogy megfulladjon. A férfi azonnal beugrott a vízbe és kimentette a kutyát.

A kutyát sétáltató egy ketrecet lát a vízben

Az eset után a férfi bejelentést tett a Monmouth megyei rendőkapitányságon. A kutya gazdáját azóta is keresik és állatkínzás vádjával bíróság elé akarják állítani. Ezt írták az esettel kapcsolatban a Facebook-on :

“A kutyát a Highlands rendőrörs munkatársai vették magukhoz majd jelentették az esetet egy állatmentő egyesületnek. Mikor onnan kijött egy munkatárs és megvizsgálta a körülményeket látta, hogy a ketrecet már szinte teljesen ellepte az emelkedő vízszint.”

A kutyát sétáltató egy ketrecet lát a vízben

A kutyusnak a River nevet adták és jelenleg a Monmouth megyei állatvédő egyesület gondoskodik róla.  A munkatársak azt írták róla, hogy a kutya eléggé ideges és bizalmatlanul viselkedik az eset után de a körülményekhez képest jól van.

A kutyán semmilyen külső sérülés nyomai nem látszottak, de nem volt benne mikrochip ezért nagyon nehéz lesz megtalálni gazdáját.

A kutyát sétáltató egy ketrecet lát a vízben

Hihetetlen, hogy az a férfi a megfelelő helyen volt a megfelelő időben és így meg tudta menteni az állatot. Reméljük, hogy a rendőrség hamar megtalálja a kutya kegyetlen gazdáját és azt is, hogy River nemsokára egy szerető családhoz kerül.

forrás: csodalatos.co

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk