A magára hagyott kutyán több száz méhcsípés volt. Csupán egy kis szeretetre volt szüksége!

Stinger egy nagyon jókedvű, játékos és barátságos pitbull. Sajnos nem a legjobb családban született, gazdája alig fordít rá figyelmet és az egészségével sem törődik túl sokat. Ez a kutya sajnos soha nem tapasztalhatta meg a szeretetet.

Szegény kutyát a sors is verte, egy szerencsétlen baleset következtében több száz méh csípte őt meg, a gazdája pedig ezután egyszerűen megszabadult tőle. Az ebet rengeteg rossz dolog érte, így ezután csak jó következhet!

A magára hagyott kutyán több száz méhcsípés volt1

Stingert a saját kertjükben lévő méhek támadták meg. A gazdájában szerencsére volt annyi emberség, hogy kihívja az állatorvost.

De ezután nem törődött kedvencével és inkább megszabadult tőle. Beadta őt egy menhelyre. Arról azonban fogalma sem volt, hogy ezzel egy új és jobb élet lehetőségét adta meg a pitbullnak.

A magára hagyott kutyán több száz méhcsípés volt2

A gazdi valószínűleg azt hitte, hogy az orvosi kezelések egy vagyonba fognak kerülni, így inkább szívtelen módon megszabadult tőle.

A magára hagyott kutyán több száz méhcsípés volt3

A kutyát kezelő orvos azonban mindent megtett érte, tudta milyen értékes az élete, így felvette a kapcsolatot egy helyi állatvédő szervezettel.

A magára hagyott kutyán több száz méhcsípés volt4

A vizsgálatokon kiderült, hogy Stingert nem csak a méhcsípések kínozták, hanem még egy bőrbetegség is.


Ezen kívül a hallása is teljesen tönkrement. A hosszú kezelések után a kutyus menhelyre került, ahol már most sokkal jobban érzi magát, mint egykori gazdájánál.

A magára hagyott kutyán több száz méhcsípés volt5

Sokkal több szeretetet és törődést kap, a munkatársak pedig minden nap játszanak vele. Stinger már most jobban van és szívesen viszonozza azt a rengeteg kedvességet, amit kap.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk