A pitbull elkezd rohanni a gyerek felé is mindenki megijed. A szörnyű igazság csak ezután derült ki!

A legtöbben még mindig azt gondolják, hogy a pitbullok agresszív és veszélyes kutyák, miközben ennek az ellenkezője sokkal inkább igaz. Rengeteg pitbull tulajdonos el tudná mondani, hogy mennyire aranyosak, kedvesek és mennyire védelmezik családjukat ezek a kutyák.

A következő történet egy keverék pitbullról szól, aki szintén nem gondolkodott, mikor egy gyereket kellett megmentenie. A Facebookon 53.000 like-ot szerző és 13.000-szer megosztott történetet Stacie tette közzé, a főhős pedig a bátyjának kutyája, Hurley.

A pitbull elkezd rohanni a gyerek felé5

Stacie bátyja szokásos esti sétáját tette Hurley-val a környéken. A kutya póráz nélkül sétált és fedezte fel a legújabb szagokat. Hirtelen a férfi egy gyerek kiabálására lett figyelmes. Mielőtt bármit reagálni tudott volna, Hurley már vette is az irányt a hang felé.

Stacie-t annyira megérintette a bátyjával és annak kutyájával történt eset, hogy azonnal közzétette a Facebookon:

“A bátyám a keverék pitbullját sétáltatta este 10 körül a környéken. Mivel már ilyen késő este volt, a kutyát elengedte a pórázról, hadd szimatoljon szabadon. Egyszer csak meghallották, hogy egy kisgyerek kiabál és mielőtt a bátyám odaért volna, a kutyája, Hurley már ott is termett.
Mire a bátyám odaért, Hurley már meg is ragadta a rézfejű mokaszinkígyót, ami a kisfiú körül tekergőzött.

A pitbull elkezd rohanni a gyerek felé1

A kígyót a kutya meg is ölte, mint később kiderült. A kisfiú azonnal az anyukája kocsijához rohant és olyan gyorsan elszáguldottak, hogy a bátyám egy szót sem tudott váltani velük. Úgy sejtjük, a kígyó megmarhatta a gyereket, ezért egyből a sürgősségire siethettek. A bátyám értesítette az állatbefogókat és a helyi rendőrséget is.

A pitbull elkezd rohanni a gyerek felé2

Ők azt javasolták, a kutyát is nézesse meg, nem harapta-e meg a kígyó. A bátyám ledöbbent, mikor látta, hogy Hurley nyaka vérzik, megduzzadt és a szája habzik. Felső ajkán két harapásnyomot találtak. A bátyám azonnal elrohant a helyi állatkórházba, ahol egész éjjel bent tartották a kutyát, hogy ellenőrizzék a véralvadását.

A pitbull elkezd rohanni a gyerek felé3

Reggel Hurley és a bátyám hazamehettek. Hála Istennek, a kutya már sokkal jobban van, csak a pofája és a nyaka van még kicsit feldagadva.


Később derült ki, hogy a kisfiú egy rezesfejű mokaszinkígyó fészkére bukkant és feltehetően Hurley volt az, aki megmentette a kígyómarástól vagy legalábbis attól, hogy többször is megmarja a kígyó.

A pitbull elkezd rohanni a gyerek felé4

Még mindig próbáljuk megtalálni a kisfiút, hogy biztosak legyünk benne, jól van. Ezeken a képeken a mi hős pitbullunkat látjátok! Azért tettem fel őket, hogy körbejárja a világot a története és eljusson mindenkihez, akinek előítéletei vannak a pitbullokkal kapcsolatban.”

Hurley tényleg igazi hős, nem is kérdés, hogy megérdemli az elismerést! Kérünk oszd meg a cikket facebook-on, ha Te is így gondolod.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk