A rendőrök nyöszörgést hallanak egy halom föld alól. Pár perc után rájöttek egy szörnyű dologra!

Az állatkínzás minden formában elfogadhatatlan! Más élőlényt rákényszeríteni akármilyen mentális, érzelmi vagy fizikai sérülésre, az a legalacsonyabb viselkedési forma és teljes mértékben elítélendő!

Számunkra nagyon nehéz elképzelni, hogy egy ember miként tud kegyetlenül viselkedni egy védtelen állattal szemben. Szomorú, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez még a mai napig rendszeresen megtörténik.

A willistoni rendőrség egy erdős területen járőrözött, amikor valami különös hangra lettek figyelmesek…a földkupac alól.

Amikor közelebb mentek csak akkor lettek abban biztosak, hogy egy kutyus nyöszörög a föld alól. Úgy hangzott, hogy valakinek sürgősen segítségre van szüksége.

A rendőrök nyöszörgést hallanak

A látvány egyszerűen sokkolta a rendőröket, ugyanis egy élve eltemetett kölyökkutyát találtak. Valaki szándékosan otthagyta őt. A kiskutyának hatalmas szerencséje volt, mert ha pár perc múlva járőröznek arra a rendőrök, akkor valószínűleg már nem élne.

A rendőrök nyöszörgést hallanak

A rendőrök azonnal a segítségére siettek, kiásták őt és elszállították a helyi állatorvoshoz ahol kiderült, hogy a kölyök még csupán 1 hetes volt!

A rendőrök nyöszörgést hallanak

Felháborítónak találjuk, hogy valaki egy ilyen fiatal és ennyire védtelen állattal ilyen kegyetlenül képes bánni.

A rendőrök nyöszörgést hallanak

A kiskutyát elnevezték Tucker-nek és adtak neki táplálékot. A szörnyű megpróbáltatások ellenére jó egészségügyi állapotban volt.

A rendőrök nyöszörgést hallanak

Az egyik állatorvost annyira meghatotta a története, hogy úgy döntött örökbe fogadja a kicsit. Ezek után egy boldog, és ami a legfontosabb biztonságos otthonban élhet. Remélhetőleg soha többé nem fog emlékezni erre a traumára.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk