A sebesült kutya a síneken fekszik

A sebesült kutya a síneken fekszik, de barátja nem hagyja őt ott akkor sem amikor közeleg a vonat

Az alábbi történet két kutyáról szól, Pandáról és Lucy-ről akik között különlegesen szoros barátság van. A kutyák Ukrajnában élnek.

Uzjhorod városában látták őt az emberek, sokat kóboroltak együtt az utcákon és elválaszthatatlanok voltak. De sajnos egyik nap bekövetkezett a tragédia, Lucy-t elütötte egy autó, írta a The Mirror.

A sebesült kutya a síneken fekszik

A kutyának még volt annyi ereje, hogy egy közeli pályaudvarra menjen és ott lefeküdt a sínekre. Barátja azonban egy percre sem hagyta magára.

A kutyák két napot töltöttek a síneken amíg vére valaki felfigyelt rájuk. Petri Denis Malafajwe volt az aki a segítségükre sietett.

-Felhívott az egyik barátom, hogy látott két kutyát a síneken feküdni. Az egyikük pedig meg volt sérülve- mesélte Denis a The Mirror-nak.

A sebesült kutya a síneken fekszik

Denis kiment az állomásra és látta, hogy Lucy sérült volt. Közelebb akart menni, de mivel a másik kutya folyamatosan ugatott, nem tudott mit tenni.

– Láttam, hogy közeleg egy vonat és nagyon ideges lettem. De a kutyák nem mozdultak, sőt Lucy mellé lefeküdt a barátja is mikor közeledett a szerelvény. – mondta Denis.

Szerencsére nem történt baleset és később végre el tudták hozni a két kutyát onnan.

A sebesült kutya a síneken fekszik

Denis azt mondta, Lucy egész jó állapotban volt, ahhoz képest hogy el volt törve az egyik lába. Pandának, aki két napig is őrizte barátját, csupán néhány horzsolása volt.

A sebesült kutya a síneken fekszik

-Nem tudom minek hívjam ezt, barátságnak? Szerelemnek vagy hűségnek?- folytatta Denis. A The Mirror azt írta, hogy a két kutyának új családot találtak, most végre biztonságban vannak. Panda még mindig társa közelében van és egy percre sem veszíti őt szem elől.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk