A titokzatos állat csupa sár volt – csak fürdetés után jöttek rá, hogy milyen állat is ő valójában!

Amikor Londonban meglátták ezt a különleges teremtményt a gödörben azonnal tudták, hogy ha most nem segítenek rajta, akkor nem éli meg a másnapot. Néhány építőmunkás talált rá erre a kiskutyára hasonlító állatra, aki egy mélyedésben bújt meg. Valószínűleg annyira félt az emberektől, hogy itt keresett menedéket magának, de kifele már nem tudott jönni.

A testét 100%-ban sár fedte, így munkások és az állatvédők sem tudták megmondani, hogy milyen állatról van szó. A gödörben rekedt állat halálos veszélyben volt: akár ki is hűlhetett volna, de akár az oxigénhiány is végezhetett volna vele. Szerencsére időben rátaláltak, így ezek nem következtek be.

A titokzatos állat csupa sár volt

A kis állatot elszállították a Dél-Essexi Wildlife Kórházba, ahol egy állatorvos kezelésbe vette. Amikor elkezdték most, csodálatos átalakulásnak lehettek szemtanúi.

A titokzatos állat csupa sár volt

A barna sár alatt egy ragyogó vörös bundát találtak – egy kis róka rejtőzött a sárban. A fürdés és a vizsgálatok alatt a Muddsey nevet adták neki az állatorvosok és megállapították, hogy nem szenvedett súlyos sérülést. Ennek ellenére a szervezete nagyon le volt gyengülve, kapott néhány szurit és egy jó nagy adag ételt, hogy visszanyerhesse az erejét.

Muddsey végre készen áll arra, hogy visszatérjen a természetbe.

A titokzatos állat csupa sár volt

A kis róka története szerencsére boldog véget ér, hála a megmentőinek!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk