A tűzoltó 8 apró kis állatot ment ki a kútból

A tűzoltó 8 apró kis állatot ment ki a kútból – később rájön hogy azok nem kiskutyák


Az USA Colorado államában felhívták az egyik tűzoltóságot, valaki bejelentést tett arról, hogy furcsa kis állatokat talált egy kútban. A tűzoltók mikor meglátták az apró állatokat kimentették őket abban a reményben, hogy a kicsik életben maradnak. Egész mélyre kellett lenyúlniuk a  kútba, hogy elkapják a kis kutyákat mikor rájöttek, hogy valószínűleg labrador kiskutyákról van szó. A tűzoltók a kölykök anyját is keresték,  de eredmény nélkül.

Aztán úgy döntöttek, hogy a legközelebbi állatorvoshoz viszik el a kölyköket. Meg szerették volna tudni, minden rendben van-e velük. Amikor azonban az állatorvoshoz értek, rájöttek, mennyire rosszul mérték fel a helyzetet. Nem a labradorok voltak a kicsik, – sőt nem is kutyák voltak! Hanem apró rókakölykök! Az állatorvos elmagyarázta, hogy sok állat élhetett a környéken az év ezen időszakában és az állatok inkább apró, szűk helyeken ellenek mert ezt tartják biztonságosnak.

A rókamama azonban nem talált megfelelő helyet az erdőben, ezért úgy döntött a kicsiket a kútban rejti majd el. A tűzoltó visszavitte a kölyköket a kútba, azt remélték az anyaállat hamar visszajön. De sajnos nem így történt. A kicsiket így átvitték egy másik állatmenhelyre ahol megkapták a megfelelő kezelést és tágas helyet is kaptak a pihenéshez és a játékhoz. A menhely vissza fogja vinni őket a természetbe, ha az állatok már megerősödtek és egy önállóan is tudnak élni.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk