A vonat utasai nem adják át helyüket

A vonat utasai nem adják át helyüket a vaknak és kutyájának sem

Amit Patel, a 37 éves férfi minden nap találkozik az emberi figyelmetlenséggel és nemtörődömséggel. A férfi 5 évvel ezelőtt még orvosként dolgozott, azonban egy betegség miatt elvesztette a látását és fel kellett hagynia a foglalkozásával. Egyik héten kedvencével, Kikával szörnyű dolgot tapasztalt meg.

Azt már mind a ketten megszokták, hogy nem foglalkoznak velük, ha felszállnak a vonatra, de az egyik nap nagyon esett az eső és Patelnek gyorsan fel kellett szállnia a vonatra.

Ezek után senki nem volt hajlandó átadnia a helyét, amikor a férfi ezt kérte. Mindenki figyelmen kívül hagyta őt és a vakvezető kutyát is. Patel így kénytelen volt a csúszós ajtóban állni, Kika pedig a padlón ülni.

A vak férfi nem mindig kér magának ülőhelyet, de ezen az esős napon kénytelen volt. Nem érezték magukat biztonságban a padlón állva.

A vonat utasai nem adják át helyüket

A vonat utasai nem adják át helyüket

Patel érezte, hogy Kika nagyon feszült lett, Twitteren azt írta, hogy teljesen tehetetlennek érezte magát. Rengeteg együtt érző kommentet kapott, melyek hatására kitett egy videót is.

Ha megnézzük a videót átérezhetjük, hogy minek van Patel és Kika nap mint nap kitéve.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk