Ágyával és játékaival együtt hagyták a menhelyen a kutyát, nem értette mit rontott el

A kutyus teljesen összetört lelkileg, mivel már második alkalommal dobták őt ki. Sajnos mindennapos eset, hogy kutyákat dobnak ki az utcára és történetünk főszereplőjével is ez történt. Wall-E egy nagytestű keverék eb, akit az ágyával és az összes játékával együtt raktak ki egy arizóniai menhely előtt.

A kutyus már egyszer beadták a menhelyre, majd egy család örökbe fogadta őt. A szeretetük nem tartott sokáig, mert hamarosan ők is leadták szegénykét. Azt mondták a dolgozóknak, hogy nincs elég idejük foglalkozni vele.

Ágyával és játékaival együtt hagyták a menhelyen

Wall-E csak kétségbeesetten ücsörgött a fekhelye és a játékai társaságában és nem értette, hogy mit rontott el.

A menhelyen olyan kevés hely van, hogy csak a kutyust tudták betenni a kennelbe, a játékait és az ágyikóját már nem. Az egykori játékos és barátságos Wall-E ezután mély depresszióba esett.

A dolgozók mindent megtettek érte

A menhely munkatársai képtelenek voltak nézni a depressziós kutyust, ezért készítettek róla egy megható fotót, majd feltöltötték azt az internetre.

Ágyával és játékaival együtt hagyták a menhelyen

Az eredmény pedig igazán meglepő! Egy Lynn Lee nevezetű hölgy meglátta a fényképet, felhívta a menhelyet és rövid időn belül magához vette a kutyát.

A hölgy elmondta, hogy Wall-E már az első perctől kezdve barátságos volt vele, imádja ha a pocakját simogatja és sokat alszik.

Ágyával és játékaival együtt hagyták a menhelyen

Ezer hála ennek a kedves hölgynek és reméljük ő jobban fog a kutyával bánni, mint az eddigi gazdái. Ha Téged is meghatott Wall-E története, kérünk oszd meg barátaiddal is!

Ilyen sokat számít, ha egy kutyát örökbe fogadnak:

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk