Az égési sebeket nézi az orangután a nő nyakán

Az égési sebeket nézi az orangután a nő nyakán – reakciója milliókat nyűgöz le!

Sokáig úgy gondoltuk, hogy a legközelebbi állati rokonaink a csimpánzok, de a National Geographic kutató szerint az orangutánokkal több közös génünk van. Történetünk főszereplője Rocky, aki egy szempillantás alatt több millió embert nyűgözött le. Rocky az emberi hangot tudta utánozni, ami nagyban segítette a tudósokat abban, hogy rájöjjenek az emberi beszéd kialakulására.


Rocky kétség kívül egy nagyon okos orangután és ezt a Darci Millerrel való találkozása is bebizonyítja. Darci két évvel ezelőtt súlyos égési sérüléseket szerzett a nyakán és a karján. Rengeteg kezelésen esett át, de a balesete mély lelki nyomokat hagyott hátra. Amikor a nő ellátogatott az indianapolisi állatkerbe, valami egészen különleges történt vele.

Itt él Rocky is, aki azonnal kiszúrta magának Darcit. Először csak a tetoválásait nézte meg, majd pedig rámutatott a nő nyakára, ahol az égési sérülése található. Úgy tűnt, hogy az orangután jobban meg akarja nézni a sérüléseit. Darci természetesen megmutatta ezeket neki, és az orangután mintha az empátia jeleit mutatta volna. Találkozásukat filmre is vették és reméljük, hogy sok embernek eszébe jut, hogy mennyire fontos az orangutánok védelme.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk