Az orvos csak 7 kiskutyára számított

Az orvos csak 7 kiskutyára számított, de az anyakutya tartogatott egy kis meglepetést

Ashlee Holland mindig is elkötelezett volt az állatok iránt, rengeteg kutyát mentett meg az elaltatás elől és még többnek sikerült szuper gazdát találni. Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a hölgy az állatok védelmének szenteli az egész életét. Ezért is kezdett el aggódni, amikor egy vemhes kutya került az altatandók listájára – elképzelhetetlennek tartotta megengedni, hogy ezt a gyönyörű kutyát és kölykeit elaltassák.


Ashlee azonnal vállalta a felelősséget és magához vette a kutyust és ellátogatott vele az állatorvoshoz, hogy tisztában legyen az állapotával. Becslések alapján és a röntgenfelvételt alapul véve hét kiskutyára számított az állatorvos. Eltelt két hét és elérkezett a várva várt nap: Ava először öt kiskutyának adott életet, majd a következő 90 percben még kettőnek adott életet. Ez pont este történt, amikor Ahslee már az ágyba készülődött. A hölgy még szépen megtörölgette a kicsiket és az anyát és lefeküdt aludni, tudván, hogy már nem jön több kölyök.

Reggel azonban hatalmas meglepetés várta a gazdit! Ava az éjszaka még 11 egészséges kiskutyát hozott a világra, amivel nagyon meglepte gazdáját. Sok embernek kiakadnak ennyi kiskutya látványától, de Ashlee-nek ez volt maga a Mennyország. A kiskutyáknak készített külön névre szóló nyakörveket is, nehogy összetévessze őket és hatalmas megkönnyebbülést jelentett a számára, hogy egyszerre 19 kutya életét mentette meg.

Mi a véleményed?