Cristiano Ronaldo meghallotta, hogy megszűnhet a menhely

Cristiano Ronaldo meghallotta, hogy megszűnhet a menhely – EZT küldte ajándékba

Bár Cristiano Ronaldo nem szereti, ha ezzel van tele a média, de a világklasszis focista az egyik legtöbbet jótékonykodó sportoló a napjainkban. Most egyetlen ajándékkal egy teljes menhelyet és több tucat kutya életét mentette meg.

A Cantinho da Lilli portugál állatmenhelyen egyszerre átlagosan 80 kutyát tartanak, de az ott élők nagyon keveset fogadnak örökbe, a kutyák létszáma folyamatosan nő, a menhely pénze pedig csökken. A menhelynek 2017-re több, mint 600 ezer Forintos adóssága lett és a dolgozók úgy gondolták nincs más megoldás, mint bezárni a létesítményt. Ez sajnos azzal járt, hogy le kell mondaniuk a kutyákról.

Cristiano Ronaldo meghallotta, hogy megszűnhet a menhely 1

Az egyik önkéntes azonban nem adta fel és elkeseredettségében gondolt egy merészet, írt egy levelet a futballistának. Azonban arra a legmerészebb álmában sem gondolt, hogy Ronaldo reagálni fog a levélre.

Cristiano Ronaldo meghallotta, hogy megszűnhet a menhely 3

Ronaldo nem kérdezett semmit, csak küldött egy általa viselt mezt, amit aláírt és csak ennyit írt vissza: Árverezzétek el a mezt, a befolyó összeg pedig mind a menhelyé.

Cristiano Ronaldo meghallotta, hogy megszűnhet a menhely 2

Ezzel a nemes gesztussal CR nem csak eltörölte a menhely adósságát, de jó pár évre gondoskodott arról, hogy a kutyák mindent megkapjanak és a menhely tovább üzemelhessen.


Mi a véleményed?

Neked ajánljuk