Csak adományozni mentek a menhelyre – egy 17 éves kutyussal tértek haza

Beth és barátja eredetileg csak azért látogatott el a közeli menhelyre, hogy vigyenek a kutyáknak egy kis adományt. A csomagba rengeteg hasznos dolgot bepakoltak, mint például az eledel, a vitaminok és játékok. A kutyák valószínűleg nagyon örültek neki, de egy ebnek különösen nagy örömet szereztek.

Amikor beléptek az ajtón és elkezdték kicsomagolni az adományt, megpillantottak egy idősebb kutyát. Az ebet Rocky-nak hívják és a pár egyből beleszeretett. Rocky nagyon barátságos természetű, ezért egyből odament hozzájuk és kíváncsiskodni kezdett.

Csak adományozni mentek a menhelyre

Beth és barátja ekkor döntötte el, hogy nélküle bizony haza nem mennek. 

Rocky egy 17 éves, idős kutya aki már 2012 óta menhelyről menhelyre járt. Nem volt túlságosan fényes jövője a nyúgdíjas éveire nézve, egészed a pár érkezéséig.

Csak adományozni mentek a menhelyre

Beth tudta, hogy nem lesz könnyű dolgok az idős kutyával és sok áldozattal jár a befogadása, de egy percig nem haboztak. Az állatnak a hallása és a látása is rossz és valószínűleg nem lehet a társuk hosszú éveken keresztül, de mégis magukhoz vették.

Csak adományozni mentek a menhelyre

Csak adományozni mentek a menhelyre

Rocky végre egy igazi otthonban élhet, ahol mindent megkap a boldog élethez. Szeretik őt, törődnek vele és ami a legfontosabb, biztonságban élhet.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk