a néma kisfiú és a siket kutya

Csodás barátság: a néma kisfiú és a siket kutya

Mikor a Floridában található Cocoában élő Brandi Guillet karácsony előtt pár nappal hazavitte családjához a siket kutyát tudta, hogy kisfia megtalálta benne a legjobb barátját. “Az Isten is egymásnak teremtette őket!” – mondta az anyuka. A nő hat éves kisfia ugyanis néma és csak jelbeszéddel képes kommunikálni, Ellie pedig siket.

Connor csupán 4  hetes volt, amikor Guillet örökbe fogadta őt, akiről később kiderült, hogy DiGeorge-szindrómája van. Ez annyit jelent, hogy a kisfiú agya és idegrendszere is sérült, autista és képtelen beszélni. A mozgáskoordinációs problémái miatt a jelnyelvet is csak nehézkesen tudja használni.

a néma kisfiú és a siket kutya

A nagy nap, amikor új családtag érkezett

Guillett-t karácsony előtt egy héttel hívta fel az egyik floridai állatmenhely, hogy van egy siket kutyájuk, aki képes megérteni a jelnyelvet.

a néma kisfiú és a siket kutya

Az anyuka és kisfia már másnap autóba ültek és elmentek a menhelyre, hogy örökbe fogadják a kutyust. Először csak ideiglenesen szerették volna befogadni, de az anyuka látta, hogy gyermeke és Connor milyen jól kijönnek egymással – végül örökre náluk maradt.

a néma kisfiú és a siket kutya

“Sokkal több volt vele, mint gyengéd. A boxerek alapból híresek a gyerekszeretetükről, de Ellie-ben van még valami különleges.” – mesélte az anyuka a helyi híradónak.

Miután örökbe fogadták, a két barát elválaszthatatlan lett: együtt csúszdáznak, összebújva alszanak és kötélhúzást játszanak. Connor végre rátalált az igaz barátjára.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk