Az édesanya azt hitte kislánya bent égett a házban – aztán váratlan dolog történt!

Akinek volt már kutyája az pontosan tudja, hogy milyen kedves teremtmények és milyen sok szeretetet adnak a gazdinak. Néha több szeretetet kapunk négylábú barátainktól, mint az embertársainktól. Bárki megkérdezheti a Poremski családot, ők ezt pontosan tudják.

édesanya azt hitte kislánya bent égett a házban

Erika Poremski csak egy pillanatra ment ki a házból és néhány perc múlva észrevette, hogy a ház kigyulladt. Azonnal visszarohant az épületbe, hogy megmentese a nyolc hónapos kislányát, de az ajtóban tomboló tűz nem engedte őt tovább.

édesanya azt hitte kislánya bent égett a házban

A szomszédok is megpróbáltak segíteni a nőnek, de ők sem tudták megmenteni a kislányt. Szerencsére a család kutyája, Polo is észrevette, hogy valami nagyon nincs rendben. A kutyus a kislánnyal volt a szobájában és egész végig mellette maradt, óvta őt a tűztől egészen addig, amíg a tűzoltók meg nem érkeztek.

édesanya azt hitte kislánya bent égett a házban

Polo ráfeküdt a kislányra, és így védte őt a tomboló tűztől. A kislány testének 19%-a égett meg a tűzben, de szerencsére túlélte a balesetet Polo-nak köszönhetően. A kutyus azonban sokkal súlyosabb sérüléseket szerzett és a szerencsétlenség után nem sokkal meghalt.


édesanya azt hitte kislánya bent égett a házban

Polo egy vérbeli hős volt, aki a saját életét feláldozta, hogy megmentse aprócska gazdáját. Minden bizonnyal a család soha nem fogja elfelejteni a kutya hősies tettét és örökké a szívükben marad.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk