Az édesanya egyedül hagyta a babát ezzel a “gyilkológéppel”. Ez a látvány fogadta, amikor visszajött…

A legtöbb ember a pitbullokat még mindig egy vérszomjas fajtának gondolja. Rengeteg tévhit kering körülöttük, az is miszerint ezt a fajtát soha sem szabad egyedül hagyni egy gyermekkel. Egy édesanya azonban pontosan ezt tette! Fogja a kisbabáját és otthagyja egy pitbull mellett.

Az igazság azonban bárminél egyszerűbb: a pitbullok olyan szelídek, mint a ma született bárányok. Az egyetlen dolog amit a kutyus a kisbabával tesz, az hogy megöleli és védelmezi.

Az édesanya egyedül hagyta a babát

A kutyatulajdonos arra kéri az embereket, hogy harcoljanak a kutyák agresszióra nevelése ellen. Sajnos még a mai napig így kezelik ezeket a kutyákat, agresszióra nevelik őket és ennek következtében úgy is viselkednek. A kutya erről nem tehet, ha ezt látja a gazditól, akkor így is fog viselkedni.

Az édesanya egyedül hagyta a babát

Kevés ember tudja, hogy a pitbullok valójában imádják a családot, erős védelmező ösztönnel rendelkeznek és bármit megtesznek a gazdiért és a gyermekekért.

Az édesanya egyedül hagyta a babát

A köztudat csak azért tartja még mindig harci kutyának ezt a fajtát, mert sok ember így neveli kedvencét. Sokan tévesztik össze a sportot és a harcot. A pitbullok erős állkapoccsal rendelkeznek és ezért választják őket ezekre a célokra, de igazából nem erre születtek.

Az édesanya egyedül hagyta a babát

Az édesanya egyedül hagyta a babát

Kérünk oszd meg a cikket a Facebook-on, hogy minél több ember megismerhesse a pitbullok valódi énjét.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk