Egy elhagyott sánta kutya sír az út szélén

Egy elhagyott sánta kutya sír az út szélén. Nem győz hálálkodni a megmentőjének! ISTENEM!

Minden állatszerető ember szíve összeszorul, ha egy kóbor kutyát lát az út mentén. Szegény ebek olyan veszélyes helyen bóklásznak, ahol bármelyik pillanaban elütheti őket egy autó, vagy egy kamion.

Csak abban reménykedünk, hogy az állatvédők időben rátalálnak ezekre a kutyákra és sikeresen megtudják őket menteni.

Judy Obregon is meghatódik, ha egy kóbor kutyát lát az utakon, ezért létrehozta a The Abandoned Ones nevű szervezetet, akik kóbor kutyákat fogadnak be és segítenek nekik új gazdit tálálni.

Egy elhagyott sánta kutya sír az út szélén

Judy elszántan látogatja azok a helyeket, ahol a gazdák előszeretettel dobják ki a kutyájukat. A nő természetesen most is talált egy kutyust, akihez közelebb ment és csak azt hallotta, hogy az eb nyöszörög és sír.

Szegény kutyus nagyon sovány volt és csak sántikálva tudott odamenni a kedves nőhöz. A kutyus láthatóan örült a kedves fogadtatásnak, mert azonnal a nő tenyerébe helyezte a fejét.

Judy észrevett a kutya nyaka körül egy elszakadt kötelet, ebből arra következtetett, hogy a volt gazdája nem csak kidobta őt, hanem egy kötélen tartotta. Az aranyos kutyus a Callie nevet kapta.

Egy elhagyott sánta kutya sír az út szélén2

Szegény eb ott várta a gazdáját, hátha visszamegy érte, de soha nem érkezett meg. Beültek a kocsiba és elindultak a szervezet telephelye felé, de út közben Callie hosszasan bámulta azt a helyet, ahonnan elhozta őt. Mintha csak búcsút mondott volna a régi életének. Ezután köszönetképpen adott pár puszit a nő arcára.


Az állatorvos is megvizsgálta a kutyát, kiderült hogy semmilyen betegségben nem szenved, kivéve a sántikálást – de ebből hamar felgyógyul.

Egy elhagyott sánta kutya sír az út szélén3

Callie jelengleg ideiglenes gazdiknál van, ahol az örökbe fogadásra vár. Hátrahagyva régi életét, immár boldog és kiegyensúlyozott kutyus lett, aki önfeledten játszhat.

Egy elhagyott sánta kutya sír az út szélén4

Ezer köszönet ennek a hölgynek, aki jókor volt jó helyen. Ha nem arra ment volna autóval, ki tudja mi lett volna ezzel az édes kutyával!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk