Egy kutyát találtak a zacskóban az út mellett. De az igazi sokk akkor jött, amikor kibontották!

Február 25.-én a házaspár éppen a templomból tartott hazafele, amikor a kocsijukból megpillantottak az út szélén egy gyanús csomagot. “Miközben hazafele vezettem, megpillantottam egy zacskót az út szélén és egy kutyafejet vettem észre.” – mondta a férj.

Rögvest félrehúzódtak, hogy közelebbről is szemügyre vehessék és az igazi meglepetés csak ekkor következett. Mivel a házaspár falun lakik, így hozzá vannak szokva a kóbor kutyákhoz, de ez a kutyus egy csomagban volt kidobva az út szélén.

Szerencsére mindketten imádják az állatokat, így nem késlekedtek és kiszabadították a kutyát.

Egy kutyát találtak a zacskóban az út mellett1

Kés nem volt náluk, így a slusszkulccsal vágták fel a szatyrot. Egyből feltűnt nekik, hogy az ebet szándékosan csomagolták be és még kötéllel is be volt kötve a zsák szája, hogy véletlenül se tudjon belőle kiszabadulni.

Egy kutyát találtak a zacskóban az út mellett3

Miután kiszabadították, betakarták és magukkal vitték. Nem tudhatták, hogy mióta volt a zsákban, de nagyon koszos és büdös volt.

Miután hazaértek azonnal megfürdették őt, a kutyus pedig lassan kezdett megnyugodni.

Egy kutyát találtak a zacskóban az út mellett4

Rögtön másnap elvitték az állatorvoshoz, és ekkor jött a legijesztőbb hír. Kiderült, hogy a kutyának egy lőtt sebe volt az első lábának belső felén.

Ezután született meg az elképzelés, hogy valószínűleg a korábbi tulaj le akarta lőni az állatot, de a kutya túlkélte. Ennek ellenére egy zacskóba tette, és otthagyta az útszélén meghalni.

Egy kutyát találtak a zacskóban az út mellett5

De azóta a dolgok sokat változtak Bubba, a kutya életében. Új szerető családja jó gondját viseli, ma már szerencsésnek mondhatja magát. Hamar összebarátkozott a család többi jószágával is!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk