Elakad a lélegzeted, ha meglátod, hogy mit tanítottak ennek a siket kölyökkutyának!

Ivor Staffordshire terrierje csak tíz hónapos, de már öt gazdája volt. Ivor-t az eddigi összes tulajdonosa elhagyta, mert nem tudtak megbirkózni azzal, hogy siket.

Ivor Staffordshire terrierje csak tíz hónapos volt, de már öt gazdája volt. Ivor-t az öt tulajdonos elhagyta, mert nem tudtak megbírkózni azzal, hogy siket.

2017 novemberében Ivor ötödik tulajdonosa visszavitte őt a RSPCA Halifax, Huddersfield és Bromsgrove menhelyére. Miután az ő rövid életében annyi elhagyást szenvedett el, Ivor természetesen bízott bennük. De a személyzet, mint a RSPCA fáradhatatlanul dolgozott vele, és megmutatta neki, hogy biztonságos helyen van. Aztán gyorsan kerestek neki egy örök otthont.

Idővel Igor elkezdett bízni az RSPCA munkatársaival, és egy édes, szeretetteljes kiskutyává vált.

Idővel Igor elkezdett megbízni az RSPCA munkatársaival, és egy édes, szeretetteljes kiskutyává vált.

Miután Ivor megbízott a személyzetben, elkezdték taníttatni a jelnyelvet. Ivor okos volt és szívesen tanult, és hamarosan elsajátította az “ül” és a “gyere” jelet.

Miután Ivor megbízott a személyzetben, elkezdték taníttatni a jelnyelvet. Ivor okos volt és szívesen tanult, és hamarosan elsajátította

2017 decemberében egy Ellie Bromilow nevű nő és családja meglátogatta az RSPCA-t. Amint látták Ivor-t, beleszerettek. Bromilow megértette azokat a kihívásokat, amelyek egy siket kutyából származnak, és hajlandó volt szembenézni ezzel az egésszel. Miután az RSPCA munkatársai pozitívan nyilatkoztak arról, hogy Bromilow volt az Ivor tulajdonosa, aláírták az örökbefogadási nyilatkozatot.

Bromilow és családja végül befogadták Ivor-t. Az egy éves kutya nagyon boldog.

Bromilow és családja végül befogadták Ivor-t. Az egy éves kutya nagyon boldog.

Bromilow folytatta a jelnyelv taníttatását Ivor-nak. Most megtanulta az ujjparancsokat, hogy “feküdj le”, és “maradj”.

Bromilow folytatta a jelnyelv taníttatását Ivor-nak. Most megtanulta az ujjparancsokat,

Ivor-nak van egy csomó energiája, és egy csodálatos kutya. A kölyköt mentálisan és fizikailag is ösztönzik játékokkal. El szokták rejtegetni a játékokat a ház körül, és Ivor ki szokta szimatolni őket. Szereti ezt a játékot játszani az új anyukájával.

Ivor-nakis van egy csomó energiája, és egy csodálatos kutya. A kölyök mentálisan és fizikailag is ösztönzik játékokkal. El szokták rejtegetni a játékokat a ház körül, és Ivor ki szokta szimatolni

Bromilow nem talált túl sok különbséget a siket kutya és a hallókészülék között. ” A siket kutya, olyan mintha halló kutya lenne. Mindig beszélünk vele, miközben tudjuk, hogy nem hall semmit.”

Bromilow nem talált túl sok különbséget a siket kutya és a hallókészülék között.

Bromilow elindította Facebook oldalát Ivor-nak, ahol megosztja az összes kalandját. Megosztotta édes fotóját Ivor-ról a hóban.

Bromilow elindította FAcebook oldalát Ivor-nak, ahol megosztja az összes kalandját. Megosztotta édes fotóját Ivor-ról a hóban.

Ugyancsak megosztja az Ivor otthoni lógó képeit.

Ugyancsak megosztja az Ivor otthini lógó képeit.

Miután öt tulajdonos elhagyta, Ivor tökéletes otthont talált egy olyan családban, ahol türelmesek vele az emberek és tovább taníttatják a jelnyelvet. Ha szeretnéd látni Ivort, nézd meg az alábbi videót.

Oszd meg ezt a barátaiddal és a családoddal is.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk