Elkergette az őzikét az ajándékboltból: amit ezután tett az őz, attól egész nap mosolyogni fogsz

A Karácsony közeledtével minden anyuka elkezd aggódni a bevásárláson és mindenki eltervezi, hogy időben megvesz mindent, de valahogy mégis az utolsó pillanatra szokott ez maradni. Talán ennek az őz anyukának is ez volt a problémája, amikor meglátogatott egy Colorado-i ajándékboltot.

Lori Jones ebben a boltban dolgozik. Az üzlet egy természetvédelmi területen helyezkedik el, így  nem semmi különös abban, hogy mindenhol vadon élő állatok bóklásznak – de ez a találkozás valóban kiemelkedő volt.

Elkergette az őzikét az ajándékboltból

Lori elmondta, hogy ez az őz úgy viselkedett a boltban, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. ” Vicces volt. Először a napszemüvegeket, majd a chipseket nézte. Nagyon jót nevettem rajta.”

Elkergette az őzikét az ajándékboltból

Ezt az őzt szinte mindenki ismeri a környéken, az az egyik őzcsalád mátriárkája (anya). Rengeteg ember, köztük Lori is sűrűn látja a családot, miközben mennek a közeli mezőre legelészni. Azonban eddig egyikőjük sem állt meg az épületek közelében – de még csak érdeklődést sem mutattak feléjük.

Lori úgy gondolta, hogy segít az anyukának visszatalálni a családjához, ezért egy kis mogyoróval próbálta őt kicsalni az üzletből.

Ez sikerült is – legalábbis Lori úgy gondolta.

De kiderült, hogy nagyot tévedett.

Elkergette az őzikét az ajándékboltból

“Kb. 30 perc múlva visszatért az őz és magával hozta a családját is.” – mesélte Lori.

“Hátul voltam, pont leltároztam. Mikor kijöttem csak egyszerűen ott volt egy őzcsalád. Az anyaőz megint a boltban volt, a többiek pedig illedelmesen megálltak az ajtóban.”

Elkergette az őzikét az ajándékboltból

“Csak az ajtóból néztek, mintha azt kérdezték volna: “Bemehetünk-e?”. Annyira vicces volt” – mondja Lori.

Elkergette az őzikét az ajándékboltból

Soha senki nem tudta megmondani, hogy mit kerestek a boltban, talán a mogyoró csábította vissza őket. Szerencsére a kis rágcsálnivalónak köszönhetően ismét sikerült kicsalni a családot a boltból.

Lori egy életen keresztül emlékezni fog erre a váratlan látogatásra.

Elkergette az őzikét az ajándékboltból

“Szép dolog látni, hogy a vadon élő állatok, amelyek ezen a területen élnek, valóban nagyon különlegesek” – mondja.

Oszd meg barátaiddal ezt a cikket, ha téged is megmosolyogtatott az őzcsalád története.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk