Ez a férfi csak a kutyáját szerette volna visszakapni, de végül az egész élete a feje tetejére állt!

Wang Yannak hívják azt a fiatal és tehetős kínai férfit, aki eszességének köszönhetően kihasználva országa gazdasági fellendülését hirtelen egész tetemes vagyonra tett szert. Ám a milliók nem vigasztalták mérhetetlen bánatában, amit amiatt érzett, mert legjobb barátja és hűséges társa egyszer csak köddé vált.

A négy éve tragédiával induló történet végül olyannyira boldog véget ért, hogy az magát Wangot is meglepte. De kezdjük az elején.

Ez a férfi csak a kutyáját szerette volna visszakapni

Yan elveszett barátjáért tűvé tette szinte egész várost, Gelongot. Ez mondanunk se kell Kínában, ahol kedvelt fogyasztási cikk a kutyahús elég szélmalomharcnak tűnik, és igen fájdalmas is, mert a férfinek még a legembertelenebb vágóhidak sintértelepein is keresnie kellett. Hiába.

Nem lett meg kedvence. De a sok borzalom elgondolkodtatta. Egyszerűen a szíve szakadt meg a rengeteg farokcsóváló négylábúért.

Ez a férfi csak a kutyáját szerette volna visszakapni

Túl sok ártatlan állatot ölnek meg a húsa miatt, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy megvásárolja a teljes vágóhidat és átalakítja azt egy kellemes örökbefogadásra váró menhellyé. Mára több, mint 2000 kutya életét mentette így meg a kínai milliomos.

Ez a férfi csak a kutyáját szerette volna visszakapni

Kell is a pénz, mert Yannak biztosítania kell minden kutya eledelét, a télen is meleg menedéket, és a szükséges oltásokat. Ez pedig nem két fillér, de ő nem sajnálja. Célja, hogy végül otthont találjon minden egyes állatnak, akik amúgy a fazékban végeznék. Meglepő módon országában is hatalmas sikert aratott törekvése: a megmentett kutyák közül, már csak 215 maradt gazda nélkül.

Ez a férfi csak a kutyáját szerette volna visszakapni

Ez a férfi csak a kutyáját szerette volna visszakapni

Ám az ő zsebe sem végtelen, így a pénze is elfogyott a sok jó cselekedettől. Most adomány gyűjtésbe kezdett, hogy továbbra is a gondoskodni tudjon állatairól. Nem hajlandó pénzt elfogadni, csak élelmiszert és egyéb kellékeket, mert ahogy ő fogalmaz: nem akar hasznot húzni az emberek nagylelkűségéből!

Milyen önzetlen ember! Oszd meg ha te is az igazi kutyasuttogónak őt tartod!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk