Ez a kutya egész életében láncra volt kötve

Ez a kutya egész életében láncra volt kötve, de most végre szerető gazdira talált

Az alábbi videóban szereplő kutyus, Sarah éveken keresztül rabláncon tengődött, emberi szeretet, és odafigyelés nélkül. Amikor az állatvédő szervezet tagjai megmentésére sietnek, a csokibarna négylábú megható módon fejezi ki örömét. Úgy bújik a simogató kézhez, mint egy kisgyerek. A kutyust ráadásul eddig az is korlátozta, hogy élettere nagyon szűk volt, ugyanis a lehető legrövidebb láncra kötötték.

Mikor megmentésére siettek nagyon elhagyatott állapotban találták, egészségi állapota is le volt romolva. Az állatvédők mentőakciója után szerencsére hamar, és viszonylag zökkenőmentesen kipihente a traumákat.

Csupán egy kevés szeretetre, simogatásra, és emberi odafigyelésre volt szüksége, ahhoz, hogy boldog, és elégedett kutya legyen. Sarah a világ legboldogabb kutyája lett, amikor új gazdikhoz került, és szerető otthonba költözhetett. Figyeljünk oda, hogy a körülöttünk levő négylábúak is méltó életet élhessenek, gondoskodjunk róluk, simogassuk meg néha, és szeressük őket, hiszen megérdemlik.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk