Ez a hős kutya 6 éven át szolgált Irakban. Nézzétek meg hogyan fogadták hazatérésekor!

DEXTER számtalan amerikai katona és tengerészgyalogos és elmondhatatlan számú ártatlan civil életét mentette meg. A csodálatos szimata segítségével sikerült például felismernie egy szemeteskocsit, mely tele volt C-4 robbanóanyaggal, ami megölte volna amerikaiak százait.

Miután hat éven át napi 15 órát dolgozott folyamatosan, Dexter valóban kiérdemelte anyugdíjazást. Most Dextert a legjobb barátai veszik körül, a legjobb ételeket viszik neki, és a Patriot Gárda által biztosított tisztaságban és kényelemben éli mindennapjait.

01

Dexter szolgált Irakban és Afganisztánban is. De mikor befejezte a szolgálatát, az elaltatás elől egy nonprofit csoport, a “Save-A-Vet” megmentette. “Saját orvosai vannak, akik ingyen dolgoznak érte. Nagy szelet marhahúsokat kap.

Ha állatokkal akar lenni, akkor állatok közé visszük egy gazdaságba, ha emberekkel, akkor emberek veszik őt körül, ez a minimum, amit megérdemel.”

02

Akárhogyan is, de ezek a bátor állatok még nem minősülnek hivatalosan “veteránnak”, mint ahogyan a rendőrség kutyák sem minősülnek törvényesen “tisztnek.” Azonban Dexter egy speciális eset; ő részt fog venni egy hivatalos ünnepségen, amikor hivatalosan is veteránnak választják majd.

Adjunk hálát Dexternek és annak a számtalan állatnak, akik rengeteg ember életét mentették meg az évek során. Ezek az állatok életüket kockáztatják az emberért, és hála a kutyáknak, mint a Dexter, hogy sok család megkaphatja az esélyt, hogy: “Üdvözöllek itthon”-t mondhatnak szeretteiknek.

De most Dexter ideje jött el, hogy végre itthon üdvözölhették!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk