ezért teremtette isten a kutyákat

Miután láttam ezt a videót, már soha nem fogok ugyanúgy tekinteni a kutyákra!

Te elgondolkoztál már azon, hogy vajon miért teremtette Isten a kutyákat? Ha igen, akkor ez a videó most választ ad erre a kérdésre! Nem számít, hogy milyen a vallási meggyőződésed, szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a kutyák csodálatosak.

Isten azt mondta, szükségem van valakire, aki felkel és puszit ad, lepisili a fát, alszik egész nap, ismét felkel és még több puszit ad, majd fent marad éjfélig, és a televízió ragyogásában úszik.

Isten azt mondta, szükségem van valakire, aki hajlandó ülni, aztán maradni, a hátán gurulni, és panaszkodás nélkül kalapot viselni, amire nincs is szükségük, jelmezt viselni, amit nem értenek.

ezért teremtette isten a kutyákat

Szükségem van valakire, aki gondolkodás nélkül szellent, aki kergeti a farkát, megszagolja ágyékát, vissza hozza a botot, és jókedvre derít egy puszival.

Valaki, aki elítélés nélkül ugyan úgy fog szeretni, nem számít mit csináltál, mit nem csináltál. Tehát Isten megteremtette a kutyát!

Isten azt mondta, szükségem van valakire, aki szánt húz és megtalálja a bombát, de elég gyengéd ahhoz, hogy szeressen egy babát és vezesse a vakot! Valaki, aki egész nap a kanapén van veled, hogy támogasson, amikor összetört a szíved.

Valaki, aki türelmes és hű marad a magányos évekre is. Valaki, akit érdekelsz, megölel, odabújik, orrával érint, vidám, bájos, felvidít, horkol, megeszi a szemetet, kergeti a mókust.

ezért teremtette isten a kutyákat

Valaki, aki összehozza a családot az önzetlen, nyitott szívével, aki ugat, aztán liheg, majd farok csóválással válaszol gazdájának, amikor azt mondjuk, gyerünk, menjünk kocsikázni! Tehát Isten megteremtette a kutyát!”

Köszönjük a kutyáknak, hogy vannak! Nélkülük unalmas és egyhangú lenne az élet. Oszd meg barátaiddal a cikket, ha Te is így gondolod!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk