A férfi nyaralni megy és találkozik egy kóbor kutyával

A férfi nyaralni megy és találkozik egy kóbor kutyával – ezután megható dolog történik

Mikor a történetben szereplő férfi nyaralni ment, beleszeretett valakibe. Soha nem gondolta volna, hogy ez megtörténhet vele. Egyik este elment sétálni és egy kóbor kutyával találkozott, írta a The Dodo.  A férfi látta, hogy a kutya nagyon rossz állapotban van és bundája tele van bolhákkal. De a kutyus kedvessége azonnal elnyűgözte. A férfi úgy döntött, azonnal magával viszi a kutyust. De a szállásra nem vihette magával, mert oda kutyákat tilos volt bevinni.


Ezért a négylábút azonnal egy menhelyre vitte. A kutyus nagyon örült, hogy végre tető van a feje felett. Meg is fürdették őt a menhelyen, amire már igen nagy szükség volt. Hamar megszokta új helyét és természetesen finom falatokat is kapott. A menhelyen a Chance nevet kapta. A férfi többször is meglátogatta őt a menhelyen és sok időt töltöttek együtt.

Így hamar megismerték egymást és egy idő után már elválaszthatatlanok voltak. A férfi számára egyértelmű volt, hogy Chance lesz az ő társa. Ez a négylábú jó helyen volt, jó időben. Nézd meg a lenti filmet erről a kedves duóról!


Mi a véleményed?

Neked ajánljuk