Ez a fiatal férfi nyitott egy “éttermet” – csak azért, hogy kóbor kutyáknak segíthessen

Bár még mindig rengeteg kutya él borzalmas körülmények között, a kutyák többsége azért családban él, vagy legalább egy menhelyen, ahol biztonság veszi őket körbe. Tető van a fejük felett, élelmet kapnak és megvan rá az esélyük, hogy ők egy egy családhoz kerüljenek.

Brazília utcái hemzsegnek a kóbor kutyáktól, akik minden egyes nap a túlélésért harcolnak. Minden percük egy küzdelem, különösen a táplálék tekintetében. Szerencsére van egy fiatal hős, aki egy remek ötlettel állt elő.

fiatalt férfi segít a kutyákon

Ő João Araújo, aki némi kellékből épített egy különleges éttermet. Építette egy valódi mini éttermet, amelyet kóbor kutyák látogathatnak meg a nap 24 órájában. Az ide látogató kutyák bőségesen kapnak élelmet és vizet.

fiatalt férfi segít a kutyákon

Az ötletét annyira jól fogadták a faluban, hogy a helyi lakosok segítségével több ilyen mini éttermet is nyitottak, mindet újrahasznosított anyagból.

fiatalt férfi segít a kutyákon

Mint mindenhol, itt is szembe kellett néznie egy kis nehézséggel: Számos éttermet elloptak a helyiek, vagy megsemmisítettek.

fiatalt férfi segít a kutyákon

João azonban nem adja fel a harcot és ha egyet lerombolnak, ő kettőt épít helyette.

fiatalt férfi segít a kutyákon

A férfi ötlete rengeteg embert inspirált, és több brazíliai város is követte a példáját. João egy igazi hős! Oszd meg barátaiddal a cikket, ha Te is így gondolod!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk