A gazda ott van amikor a lova szülni készül

A gazda ott van amikor a lova szülni készül, az anyaló pedig mindenkit megörvendeztet

Nincs szebb dolog a szülésnél legyen szó emberről, kutyáról, lóról vagy más állatról. Az alábbi videóban szereplő kancának már egy héttel ezelőtt szülnie kellett volna, de valamiért még mindig nem hordta ki csikóját. A gazda már nagyon aggódott a lova miatt, remélte egészséges kiscsikó fog születni. A ló szerencsére világra hozta kiscsikóját, aminek a farm lakosai és az orvosok is nagyon örültek.


Daisy a kanca egy gyönyörű csikónak adott életet akit el is neveztek Don Quijote-nek. Az újszülött nagyon törékenynek és aprónak tűnt, de szerencsére teljesen egészséges volt. Az istállóban mindenki azt várta mikor áll lábra és sétál oda anyjához, de végül teljesen más történt!

Nem hittek a szemüknek, ugyanis Daisy egy második kiscsikónak is életet adott. Nála már nem ment zökkenőmentesen a szülés, de rengeteg segítő kéz volt a ló körül. Végül a második csikó is megszületett, aki azonnal odament anyjához és elkezdett szopni. A lovak világában nagyon ritkaságnak számít ha ikrek születnek, ezért is olyan csodálatos az alábbi videó!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk