A gazdi elköltözött, de a kutyáját szívtelenül hátrahagyta. Ami ezután történt, az csodálatos!

Egy férfi elköltözött Kaliforniába a kutyájával, ahol egy kis háló kennelbe lerakta egy elhagyatott helyen. Rubble félénk és zavarodott volt, úgy érezte, hogy a gazdája nem akar többet foglalkozni vele.

Egy férfi elköltözött Kaliforniába a kutyájával

A tenyésztés céljából megvásárolt négy éves amerikai buldog nem tudott teherbe esni. A gazdájának már nem volt így rá szüksége. A kutyát Kaliforniában hagyta. Amikor a tulajdonos családja meghallotta, hogy elhagyta a kutyáját, azonnal próbálkozott kapcsolatba lépni a gazdával. Számos kísérlet után sem sikerült, ezért egy állatmentő csoportot hívtak ki a kutyushoz.

A tenyésztés céljából megvásárolt négy éves amerikai bulldog nem tudott teherbe esni. A gazdájának már nem volt így rá szüksége.

Alyssa Aguilar megjelent, hogy megmentse Rubble-t. Megdöbbent a kutya állapotán. A szegény kutya dagadt és rongyos volt, és méghozzá szemfertőzésben is szenvedett. Alyssa tudta, hogy a lehető leghamarabb be kell vinnie az állatkórházba.

Alyssa Aguilar megjelent, hogy megmentse Rubble-t. Megdöbbent a kutya állapotán. A szegény kutya dagadt és rongyos volt,

A durva múltja ellenére Rubble barátságos, édes volt. Nagyon hálás volt, hogy megmentették.

A durva múltja ellenére Rubble barátságos, édes volt. Nagyon hálás volt, hogy megmentették

Súlyos bőrbetegségére kezelést kapott, és műtét vár a szemhéjára.

Súlyos bőrbetegségére kezelést kapott, és műtét vár a szemhélyára.

Miután Rubble teljesen felépül, nem kétséges, hogy egy tökéletes családot találunk számára. Az édes kislány megérdemli a második esélyt, és a boldog, nagy családot.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk