Gondoltad volna, hogy ez a színész ennyire szereti a kutyákat? Nézd mi mindent tett már értük!

Ismered Jeffrey Dean Morgan-t, a színészt, és találkoztál már Jeffrey Dean Morgan-nel, az állat szeretővel?

Morgan egy nagyon felismerhető srác, olyan munkáinak köszönhetően, mint a Supernatural és a Gray’s Anatomy. Olyan filmekben is játszott, mint a Watchmen és a Red Dawn. De a legtöbben csak Negan-ként ismerik őt. Tudjátok, a rosszfiú a The Walking Dead-ből, aki mindig egy szögesdróttal körbetekert baseball ütőt cipel magával.

Amikor nem dolgozik a kamera előtt, a farmján dolgozik, ahol van sok állata, köztük ott van a kutyája is Bandi. Rengeteg munkát végez, jótékonysági munkákat is, ahol a kutyákat és a gyermekeket helyezi előnyben.

Jeffrey Dean Morgan egy nagyon felismerhető srác, olyan munkáinak köszönhetően, mint

Az alábbi tetoválását 2015-ben készítette. E tetkó mögött rejlik valami igazán figyelemre méltó szösszenet.

Velencei tengerparton sétáltam, és néhány gyerek árultak egy kartondobozban az egy vagy három napos kutyusokat. Volt ott egy beteg kutya, akire azt mondták a gy

2009-ben megjelent Bonnie Hunt Show-nál a mentett kutyájával, és elmesélte a történetét.

2009-ben megjelent Bonnie Hunt Show-nál a mentett kutyájával, és elmesélte a történetét.

“Épp a Velencei tengerparton sétáltam és megláttam néhány gyereket, akik pár napos kölyökkutyákat árultak egy kartondobozból. Volt ott egy beteg kutya, akire azt mondták a gyerekek, hogy nem sok napja van hátra.” De Morgan azt mondta, hogy neki az a kutyus kell és ad érte 20 dollárt.

A Doc Rivers Elevtric Tattoo a Poughkeepsie-ben, Ny-ban osztotta meg a Morgan képét 2015 októberében. Ez a tetkó mögött rejlik valami igazán figyelemre méltó szösszenet.

Morgan egyenesen az állatorvoshoz ment a kutyussal, aki azt mondta neki, hogy nem sok esélye van a túlélésre. Túl kicsi még ahhoz, hogy elszakadjon az anyukájától, táplálékot kell neki adni.

Morgan hazafele menet vett táplálékot a kutyusnak és észrevette, hogy “megcsókolja” a palackot a kis négylábú, ezért elnevezte Bisout-nak, ami magyarul “csók”-nak nevezik.

Morgan egyenesen az állatorvoshoz ment a kis blökivel, aki azt mondta neki, hogy nem sok esélye

Bisou hosszú utat tett meg idáig. Morgan pénzt gyűjtött a The Brittany Project-nek, ahol beteg kutyák voltak. Bisou 18 éves korában hunyt el, később Jeffrey Dean Morgan felvarrta a kezére Bisou nevét.

Nyilvánvaló, hogy Bisou különleges helyet foglal el Morgan szívében.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk