A Ford megcsinálta a kutyaházat, amely a szilveszteri petárdázáskor is védelmet nyújt a kutyáknak

Akinek van kutyája, az pontosan tudja hogy kedvence mennyire meg tud ijedni az év végi tűzijátékoktól, vagy petárdáktól. A Ford ezt a problémát orvosolja: megalkottak egy különleges kutyaházat, ami teljesen hangszigetelt, így a kutyusok nem hallják a durranásokat.

Bár a gazdik is alkalmazhatnak különböző praktikákat, az autógyártó előállt egy sokkal hatékonyabb megoldással: megalkottak egy hangszigetelt kutyaházat, ami annyira hatásos, hogy még a saját kertünkben kilőtt tűzijáték hangja sem hallattszódik.

hangszigetelt kutyaház

A házikóba természetesen nem csak kutyák, hanem macskák is tartózkodhatnak és az sem probléma, ha kedvencünk izgága típus: az ajtóul szolgáló üvegpanel igazából önműködő, de ha szeretnénk, le is tudjuk zárni.

A házon több szellőzőnyílás is található, így kedvencünk akkor is kap bent levegőt, ha bezártuk. Kívül pedig különleges éke lehet a szobának, ugyanis rendkívül stílusos a házikó.

hangszigetelt kutyaház

A Ford úgy hirdeti az egyenlőre még csak prototípus terméket, hogy amíg mi élvezzük és csodáljuk a szilveszteri tűzijátékot, addig kedvenceink biztonságban lehetnek. Azt sajnos még nem tudni, hogy mikor lesz kereskedelmi forgalomban és az ára sem ismert, de biztos kapkodni fognak érte.

Neked mi a véleményed? Írd meg nekünk kommentben, hogy mit gondolsz a házról.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk