Lesd meg, hogy mit csinál ez az imádni való Pit Bull kutya, amikor a gazdi felébreszti..

Hogy a pitbull veszélyes kutya? Akkor nézd meg ezt a videót és teljesen más lesz a véleményed!

Ez a lány megkísérelte, hogy felébressze Tankot az álmából, nem hiába tette ezt. Amikor végül kinyitja a szemét, azonnal elárassza a szeretetével.

Ha van otthon neked is kedvenced, akkor megérted, milyen érzés egy szőrös kis szuszogóssal az arcod mellett ébredni. Még akkor is, ha olyan szabályt hoztál, mint például, hogy a kutya nem aludhat az ágyban vagy az ágyon, de azért legalább havonta egyszer- kétszer megengeded.

Ha van otthon neked is kedvenced, akkor megérted, milyen érzés egy szőrös kis szuszogóssa

Képzeld el, hogy arra ébredsz, hogy ez a nagy kutya éppen téged puszilgat. Ő ugyanolyan szerető és buzgó, mint bármelyik másik kutya. Ez a videó élő bizonyíték arra, hogy a Pit Bull mellett nem is olyan ijesztő az ébredés.

Tank elaludt és a gazdája próbálja felébreszteni, szólongatja a nevén.

Valaha ébredtél már fel úgy a mély álmodból, hogy utána teljesen zavartnak érezted magad? Tanknak pontosan ez az első reakciója, amikor felébred a mély alvásból.

Lesd meg, hogy mit csinál ez az imádni való Pit Bull kutya, amikor a gazdi felébreszti

Egy pillanatig csak bámul, zavarodott a tekintete, majd amikor rájön, hogy a szerető gazdija mellett ébredt fel, azonnal puszilgatni kezdi. Milyen egy értékes pillanat.

Egyes állatok szeretik maguknak tudni a helyet, és boldogan alszanak az ágy lábánál, vagy a párnán. De ha hozzászoktok ahhoz, hogy az ágyatokat megosszátok a kutyátokkal, akkor álljatok készen, hogy alig fogtok elférni.

Van még annál imádni valóbb módja annak, hogy a kutyád puszijaira felkelj?

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk